Searas currently hava an opening for a sales manager:

 

Salgssjef

 

Searas AS er et teknologiselskap som utvikler løsninger og produkter for forbedring av vannkvalitet i lukkede oppdrettsanlegg. Vi er en allsidig sammensatt gjeng på 7 personer med ulik praktisk/teoretisk bakgrunn. Vi har kontorer hos VIS på Marineholmen i Bergen.

Searas vokser raskt og har fått god respons i markedet på Aquasense som er et helt nytt overvåkingssystem av vannet i lukkede oppdrettsanlegg. AquaNor sin Innovasjonsprisen 2021 gikk til Searas for dette.  I tillegg har Searas produkter som presentert på www.searas.no. Vi søker nå etter en Salgssjef for å styrke vår posisjon i markedet.

 

Som Salgssjef skal du, i tett dialog med daglig leder og vårt utviklingsteam, være selskapets spydspiss ut mot oppdrettsmarkedet både nasjonalt og internasjonal. Vi søker en person som har

 

  • Dokumentert kjennskap til RAS-anlegg og biologisk produksjon
  • Dokumentert erfaring fra teknisk salg til krevende kunder i oppdrettsnæringen
  • Et etablert nettverk mot beslutningstakere i havbruks/oppdretts-næringen
  • Gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk
  • Erfaring med utvikling av prognoser for salg og bygging av en kundebase
  • En bevist evne til å forhandle og inngå salgsavtaler
  • Høyere teknisk eller økonomisk utdanning

 

Vi er et godt team i dag og vil vektlegge personer som kan være med å løfte oss både faglig og menneskelig og som har evne til å tenke nytt for å generere inntekter, forbedre lønnsomheten og hjelpe virksomheten med å vokse.

Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke.

For mer info.: www.searas.no

Om du er interessert, send en kort søknad med relevante vitnemål, attester og referanser til:  eldar.lien@searas.no / +47 91315367

 

Søknadsfrist snarest, søknader blir behandlet løpende.